1991'den beri

Telefon

+90 242 322 89 00

Adres

Muratpaşa / ANTALYA

SPLENDID BORBEST

ANTİLSAN GÜVENCESİYLE

Boron Etanol Amin

SPLENDID BORBEST ÖZELLİKLERİ

  1. Dişicik tepesinde çimlenmiş olan polen hortumunun yapısı yaklaşık %70 oranında bordan ibarettir. Bu yüzden döllenme biyolojisinde bor elementi çok büyük öneme sahiptir.
  2. Bor etanol amin kompleksi borun bitki yararlanımı açısından pozitif etki yapar.
  3. Meristematik hücrelerde hücre bölünmesini teşvik ederek , yeni sürgün ve kök gelişimini stimulate eder.
  4. Bor eksikliği prematüre kök gelişimine sebep olabilir. SPLENDID BORBEST kullanımı bu durumu olumlu yönde etkiler ve sürgün noktalarındaki tepe kesmelerini önler.
  5. Kalsiyumun taşınması ve yerleştirilmesinde görev alır.
  6. Çekirdek oluşumu, meyve tutumu, polen sağlığı ve döllenebilme için gereklidir.
  7. Hücre bölünmesinde etkisi vardır.
  8. Bor bitki fizyolojisi bakımından çok önemli bir element olmakla birlikte , bir o kadar da fazla kullanıldığında bitkilerde toksik etki gösterebilir. Dikkatli ve ihtiyaca yönelik kullanılmalıdır.

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Suda Çözünür Bor (B) % 10
SPLENDID BORBEST
Ambalaj | Package 1 lt

KULLANIM DOZLARI VE ZAMANI

ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN UYGULAMA
(cc/100 lt suya)
Örtü Altı Bitkileri

Çiçeklenme öncesi ve sonrası ihtiyaç

duyulan her dönem kullanılabilir.

100cc
Yumuşak Çekirdekliler

Pembe tomurcuk dönemi, çiçeklenme başı ve taç

yaprakların döküldüğü dönemde uygulayınız.

Ayrıca hasat sonrası dekara 200-300 ml uygulayınız.

100cc
Sert Çekirdekliler

Meyve tutumundan sonraki dönemde, hasattan

4 hafta ve 2 hafta önce olmak üzere 2 kez uygulayınız.

100cc-200cc
Karnabahar, Lahana, Brokoli

4-6 yaprak döneminde uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlayınız.

200cc-300cc
Brüksel Lahanası

4-6 yaprak döneminde uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlayınız.

200cc-300cc
Havuç

10-15 cm boya erişince veya yeterli yaprak yüzeyi oluşunca uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlanır.

200cc-300cc
Şeker Pancarı

4-6 yaprak döneminde uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlayınız.

300cc
Çilek

Çiçeklenme başlamadan yeşil göz döneminde uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlanır.

150cc
Ayçiçeği

2 yaprak dönemi ile çiçek gözü oluşumuna kadar uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün sonra ekrarlanır.

300cc
Bağ

Yapraklar çıktıktan sonra, çiçek salkımı oluştuğunda

ve meyve tutumundan sonra uygulayınız.

100cc
Mısır

4-8 yaprak döneminde uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlanır.

300cc
Domates, Biber

4-8 yaprak döneminde uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlanır.

100cc
Patates

Yeterli yaprak yüzeyi oluştuğunda uygulayınız.

Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlanır.

100cc-200cc
Soğan

Gövde gelişmesi/baş teşekkülü döneminden başlayarak,

hasata kadar 10-14 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.

100cc-200cc
Narenciye

Meyvenin büyümeye başladığı dönem ile

hasat arasında 10-14 gün arayla 3 kez uygulanır

100cc
Zeytin

Tomurcuklanma ve çiçeklenme öncesi dönemlerinde

uygulayınız. Hasat sonrası da aynı miktarda uygulayınız.

200cc-300cc