| Garanti Edilen İçerik | %W/W |
|---|---|
| Suda Çözünür Bor(B) | % 2 |
KULLANIM DOZLARI VE ZAMANI
| ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA DÖNEMİ | UYGULAMA DOZU |
|---|---|---|
| Pamuk | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
| Mercimek | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
| Hububat | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
| Kayısı, Şeftali | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |
| Antep Fıstığı | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |
| Bağ | İlk yaprak oluşumundan sonra | 250cc/100 lt su |
| Mısır | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
| Yer Fıstığı | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
| Domates, Biber | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Hıyar, Patlıcan | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Lahana, Brokoli | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Karnabahar | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Fasülye, Kolza | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Kavun, Karpuz, Kabak vb. | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Şeker Pancarı | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Süs Bitkileri, Kesme Çiçekçilik | Çiçeklenme öncesi ve sonrasında | 250cc/100 lt su |
| Meyve Fidanları | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Narenciye | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Muz, Kivi, Çilek | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
| Elma, Armut, Erik, Kiraz, Nar vb. | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |
| Zeytin | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |