KULLANMA DOZAJLARI BİTKİNİN VE TOPRAĞIN YAPISINA GÖRE DEĞİŞMEKTE OLUP GENEL OLARAK SEBZELERDE 100 LT. SUYA 100-150 Gr. MEYVA AĞAÇLARINDA 100 LT SUYA 150-200 Gr. UYGULANIR. DAMLAMA SİSTEMİ BULUNAN BİTKİLERE DAMLAMADAN DÖNÜME 1 KG. 15-20 GÜN ARAYLA 3-4 GÜN UYGULAMA YAPILIR. TAHIL, YEŞİL ALANLAR VE SANAYİ BİTKİLERİNDE TOPRAKTAN KULLANIMA ELVERİŞLİ DEĞİLDİR.
Toplam Azot (N) 15
Amonyum Azotu (NH4-N) 6
Nitrat Azotu (NO3-N) 5
Üre Azotu (NH2-N) 4
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) 30
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) 30
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 15
Suda Çözünür Bakır (Cu) (Tamamı EDTA ile Şelatlıdır.) 0,01
Suda Çözünür Demir (Fe) (Tamamı EDTA ile Şelatlıdır.) 0,09
Suda Çözünür Mangan (Mn) (Tamamı EDTA ile Şelatlıdır.) 0,06
Suda Çözünür Çinko (Zn) (Tamamı EDTA ile Şelatlıdır.) 0,1
Selatin Stabil olduğu pH Aralıkları Bakır (3-9), Demir (6,5-11), Mangan (5-9),Çinko (4-11)