1991'den beri

Telefon

+90 242 322 89 00

Adres

Muratpaşa / ANTALYA

Güçlü Kök Sağlıklı Bitki

NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

PRXMA ÖZELLİKLERİ

  1. Sağlıklı ve çok iyi gelişmiş kök yapısı oluşumunu arttırarak, bitkilerde verim artışı sağlar.
  2. Toprak mikroorganizmalarının çoğalmasını sağlar.
  3. Bitkilerde hem kılcal, hem de sekonder kök gelişimini teşvik eder.
  4. Topraktaki katyon alışveriş dengesini kurarak, bitki besin elementlerinin kök bölgesinde kalmasını ve bitki tarafından alınması sağlar.
  5. İnsektisit, fungusit ve diğer gübrelerle karıştırılarak kullanılabilir.

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N) % 9
Üre Azotu (NH2-N) % 9
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 3

KULLANIM DOZLARI VE ZAMANI

ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMLERİ TOPRAKTAN UYGULAMA
( ml / da )
Sera ve Açık Tarla Sebzeleri
(Domates,Biber ,Patlıcan)
*Fide dikiminde
*Gelişme dönemi boyunca 2-3 hafta arayla
500
Kavun, Karpuz,
Hıyar vb.(Kabakgiller)
*Fide dikiminde
* İkinci uygulama 2-3 hafta sonra yapılır.
*Kol atımı döneminde
*Meyve döneminde
*Yapraklanma başlangıcında
500
Kiraz, Şeftali, Elma,
Armut, Kayısı, Erik,
Nektarin, Nar, Fındık, Muz
*Fidan dikiminden sonra
*ikinci ve üçüncü uygulamalar
birbirini takiben 2-3 hafta arayla
500
Bağ *Budamadan hemen sonra
*Gözler uyanınca
*Çiçekten önce
*Koruk döneminde
*Hasattan sonra
500
Turunçgiller *Çiçek öncesi
*Çiçek sonrası
*Haziran dökümü öncesi
*Hasattan hemen sonra
500
Patates *Ekimden sonra
*Çiçeklenme öncesi ve sonrası
*Yumru oluşum döneminde
500-1000
Lahana, Karnabahar, Brokoli,
Brüksel lahanası, Kışlık ürünler, Marul
*Erken gelişme döneminde
*ikinci uygulama 15-20 gün sonra
500
Çilek *Fide döneminde
* İkinci uygulama 1ay sonra
* Hasat süresince 15 gün arayla
500
Kesme Çiçekçilik *Gülde uyanma dönemi başında tomurcuk fışkırması
*Gelişme dönemi boyunca 20 gün arayla
500
Fidancılık *Gelişme döneminde iki uygulama 500
Maydanoz, Marul, Nane,
Dereotu, Turp, Roka,
Ispanak, Yeşil Soğan vb.
*Her dönemde 500
Pancar *1.uygulama 4 yapraklı dönemde
*2. uygulama yumru oluşum döneminde
500-1000
Mısır, Kanola, Ayçiçeği,
Buğday, Çeltik
*Budamadan hemen sonra 500-1000
Kivi *Vejetasyon dönemi boyunca
2-3 uygulama yapılır.
500